ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!
ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.

Το Ζορπίδης Catering με τη πολυετή παρουσία του και εμπειρία του στο χώρο του catering, η οποία χρονολογείτε από το 1984, σε συνδυασμό πάντα με την εμπιστοσύνη του κόσμου στο βάθος όλων αυτών των χρόνων, σας εγγυάται την απόλυτη επιτυχία σε κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

Για εκείνους που επιθυμούν μια μοναδική και ξεχωριστή γευστική εμπειρία, το Ζορπίδης Catering, σας διασφαλίζει την επιτυχία στις πιο ξεχωριστές στιγμές σας. 
Εμπειρία, ποιότητα, ταχύτητα και φιλική εξυπηρέτηση, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Ζορπίδης Catering πετυχημένο σε εκδηλώσεις όπως, γαμήλιες δεξιώσεις, γενέθλια, επαγγελματικές συγκεντρώσεις και γενικότερα σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε. 

"εμπειρία του στο χώρο του catering, η οποία χρονολογείτε από το 1984"

Το Ζορπίδης Catering συνδυάζει τις λαμπερές δεξιώσεις με τις γαστρονομικές γεύσεις και προκαλεί ονειρικές αισθήσεις σε εκείνους που το εμπιστεύονται. Με κύριο γνώμονα πάντα τις επιθυμίες σας το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας για την οργάνωση της δικής σας εκδήλωσης- δεξίωσης. 

Το Ζορπίδης Catering έχει την εμπειρία και την υποδομή να υποστηρίξει εκδηλώσεις απεριόριστου αριθμού ατόμων σε χώρους δικούς του ή σε χώρους επιλογής των πελατών. Σε σύγχρονους χώρους παραγωγής και με τα πιο αγνά υλικά δημιουργεί ξεχωριστές γεύσεις για αξέχαστες δεξιώσεις. Εμείς προτείνουμε το μενού και εσείς αποφασίζεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών απολαύσεων που έχουν δημιουργήσει οι έμπειροι Chef μας.

Με την πάροδο του χρόνου το Zorpidis Catering ειδικεύτηκε στο χώρο του catering και διαχωρίστηκε στο Zorpidis Catering επεκτείνοντας την γκάμα των υπηρεσιών του ακόμα περισσότερο , ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί όλο το υπόβαθρο και την τεχνογνωσία που αποκόμισε από την μακροχρόνια πείρα του στην διαχείριση εκδηλώσεων.

Το Ζορπίδης Catering αποτελεί σημείο αναφοράς στην διοργάνωση εκδηλώσεων και στην κάλυψη όλων των αναγκών των επισκεπτών σας. Σχεδιάζουμε την εκδήλωση σας με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Η ικανοποίηση σας αποτελεί και την πηγή της διοργάνωσης της επόμενης μας εκδήλωσης